ACV heeft op eigen veld een punt gepakt tegen het sterke HSV Hoek.

Na 90 minuten stond er een 1-1 gelijkspel op het scorebord van het Catawiki Sportpark. Het was een uitslag waar beide teams mee konden leven. De ploegen hielden elkaar de hele wedstrijd goed in evenwicht waarbij de meeste doelrijpe kansen wellicht voor ACV waren.

Na een 0-0 ruststand was het invaller Mark Jagt die de blauw-zwarten in de 73e minuut met een lekker wreefschot naar een 1-0 voorsprong schoot. Lang kon ACV niet van de voorsprong genieten. Zo n tien minuten voor het einde kwam Hoek op gelijke hoogte na een kopbal van Niels de Pauw.

Er volgde nog een spannende slotfase maar beide ploegen scoorden niet. Beide teams konden dus na 90 minuten een verdiend punt aan het totaal toevoegen.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer