Badmintonners Assen blij dat ze door mogen spelen tot aan de zomervakantie

Badmintonners Assen blij dat ze door mogen spelen tot aan de zomervakantie

De badmintonners van bcA zijn blij dat het bestuur het speelseizoen heeft verlengd. Vanaf 7 juni kan er op alle vier de locaties; Pittelohal, Timp, Kloosterveste en Peelohal tot aan de zomervakantie worden gebadmintond.

Nu de regels versoepeld zijn, mag iedereen weer dubbelen met inachtneming van de maatregelen die nu nog gelden. BcA is de gemeente, zaalverhuur, HVA, de Pioneers & AATC zeer dankbaar dat zij tijdelijk gebruik konden maken van hun buiten faciliteiten maar zij zijn blij dat ze nu weer warm, droog en zonder turbulentie los kunnen gaan op banen met belijning.

De jeugd kan nu samen met de jeugdcommissie eindelijk plannen gaan maken om iets leuks te doen met de opbrengst van 823 euro vanuit de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz.

Bij bcA mag iedereen altijd drie keer proeftrainen op de tijden die op de website staan vermeld. Jeugd van 12 jaar en ouder mag dit, bij uitzondering, tot aan de zomervakantie ook in de kloosterveste komen doen op de tijd van jeugdgroep A. Normaal traint deze leeftijdsgroep alleen in de Timp.

Tiplijn