Fotos: LEO wint 40e Asser Veteranen Cup

Fotos: LEO wint 40e Asser Veteranen Cup

Dit jaar was het een onverwachte winnaar van de Asser Veteranen Cup 2018.

Tijdens de loting werd al verteld dat LEO nog nooit de Asser Veteranen Cup had gewonen en dat dit wel een keer tijd werd. Dat bleek zaterdagavond. LEO ging er met de winst ervandoor.

Emotie en boosheid
Voetbal is een spel van emotie en conditie, waarbij soms de adrenaline de verkeerde kant op kan gaat. De Veterancup is een uniek samenspel van oud spelers en voetbalplezier. Een van de spelers heeft de spelregels door adrenaline van de negatieve kant laten zien, en zich moeten terug trekken uit zijn team. Want in het veld, maar zeker ook daarbuiten, zijn normen en waarden van hoog belang. Laten we dit zeker doorgeven aan de huidige generatie voetballers.

Winnaar
LEO heeft zaterdagavond de 40ste editie van de Asser Veteranen Cup op haar naam geschreven. In een spannende finale werd Assen Beweegt in de verlenging verslagen met 2-1. Grote man aan Loner kant was Alfred Oldenhuizing met twee treffers.

Compliment voor de organisatie
Ondanks de veertig keer dat dit evenement wordt georganiseerd, is een compliment naar de organisatie wel verdiend. Luc en de vrijwilligers om hem heen, en natuurlijk ook de scheidsrechters, verdienen een pluim. Zonder de inzet van dit team is er geen toekomst voor de Asser Veteranen Cup.

Uitslagen finaleronde Asser Veteranen Cup:
Halve finale winnaarsronde: LEO  ACV 4-2, Assen Beweegt  Asser Boys 2-2 (Assen Beweegt wns)
Halve finale verliezersronde: LTC  FC Amboina 5-0, FC Assen  Achilles 1894 1-2 (na verlenging)
Om de zevende plaats: FC Amboina  FC Assen 2-1
Om de vijfde plaats: LTC  Achilles 1894 3-1
Om de derde plaats: ACV  Asser Boys 1-1 (ACV wns)
Finale: LEO  Assen Beweegt 2-1 (na verlenging)

Zie ook: www.roda-fotografie.nl

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer
Tiplijn