Geef je op voor het BC Assen-Poeisz Badminton Toernooi

Geef je op voor het BC Assen-Poeisz Badminton Toernooi

Badminton Combinatie Assen organiseert voor de zesde keer het schoolbadmintontoernooi voor alle basisscholen. Nieuw bij deze editie is dat BC Assen dit samen met een student van het Drenthe College Sport & Bewegen in Assen organiseert; Nadine van Klinken. Met deze samenwerking doen beide hun voordeel.

Nadine krijgt gelegenheid een examenonderdeel hiermee af te ronden en BC Assen krijgt verfrissende input en een extra paar handen bij dit toernooi. Omdat het grotendeels bekostigd wordt vanuit de sponsorgelden uit de #JSA van de Poiesz, is het basisscholen badminton toernooi in 2017 van naam veranderd in BC Assen-Poiesz Badminton Toernooi. Het vindt plaats op woensdag 14 maart van 14.30 tot 17.00 uur in de Pittelohal in Assen.

Het belooft wederom een gezellig spektakel te worden. Gelukkig is badminton een binnensport die onafhankelijk van de weergoden beoefend kan worden. Dus weer of geen weer, het gaat in ieder geval door! Vorig jaar deden er 136 kinderen mee in 68 teams. De organisatie hoopt ook dit jaar weer zoveel teams te mogen inschrijven.

Er wordt gespeeld in de klasse jongens- en meisjesdubbel. Een team bestaat uit 2 jongens of 2 meisjes en mogen qua leeftijd, klas of school gemixt zijn. Dus teamleden mogen ook beide op een andere school zitten. Deelname is 2 euro per team (1 euro per persoon). Dit kan op de dag zelf voldaan worden in de sporthal. Voor rackets en shuttles wordt gezorgd.

Deelnemende scholen die dat wensen kunnen een badminton clinic aanvragen d.m.v. een mailtje naar onderstaand mailadres met daarin het aantal kinderen, dag en tijd van sportuur op school. BC Assen neemt dan zo spoedig mogelijk contact op om een datum vast te leggen.

Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8? Hou je van een sportieve uitdaging? Geef je dan snel met een vriend/vriendin die ook in groep 5 t/m 8 zit op voor het BC Assen-Poiesz badminton toernooi op woensdag 14 maart van 14:30 - 17:30 uur. Opgeven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. voor- en achternamen, jongens of meisjesdubbel & schoolnaam tot uiterlijk 9 februari 2018.

Voor de teams die zich opgegeven hebben, bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan het toernooi twee keer te komen oefenen op maandagavond 5 & 12 maart van 19.00-20.00 uur in de Pittelohal. Ook voor het oefenen graag even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. het aantal personen en de datum waarop men komt oefenen. Dit In verband met het regelen van leenrackets en extra begeleiding indien de groep te groot wordt.

Ook als je niet meedoet aan het toernooi mag je altijd drie keer gratis komen meespelen bij BC Assen om uit te proberen of dit de sport is die bij jou past. Voor jeugd en senior speeltijden verwijzen ze je graag door naar de website www.bcassen.nl.

Tiplijn