ACV-vrouwen winnen tegen Wartburgia

Een ontketende Renee Huizinga zorgt mede voor een klinkende overwinning op Wartburgia. Het gehele elftal was in vorm, niemand uitgezonderd.

Het was misschien wel een van de beste wedstrijden van ACV in de hoofdklasse. Gebrand op een resultaat was het ACV die de regie over de wedstrijd had. Amber Bandringa maakte er weer eens eentje, 1-0. Er was daarna geen gevaar voor ACV maar toch kwam Wartburgia op 1-1. Een overtreding was duidelijk maar het mocht doorgaan en werd uiteindelijk goed afgemaakt.

Daarna was het weer de beurt aan ACV. Maartje Timmermans die toch al zo prima speelde kwam net voor rust richting de goal van Wartburgia gelopen. Knap zette ze de combinatie op met Laura Heling en koeltjes schoot ze in de hoek. Met 2-1 werd er gerust.

In de tweede helft kwam ACV echt op stoom. Weer Renée Huizing die haar tegenstanders achter haar liet, de achterlijn haalde en voorgaf. Laura Heling schoot hem fantastisch in.
Het laatste woord was zoals zo vaak weer voor Amber Bandringa. Op wilskracht vocht ze zich 1 op 1 met de keeper van Wartburgia en rondde koel af.

De dames uit Assen lieten zich gisteren van hun beste kant zien en gaan aan kop in de Hoofdklasse zaterdag. Als ze dit kunnen volhouden wordt het een mooi seizoen.