ACV is er niet in geslaagd de tweede kwalificatieronde van het toernooi om de TOTO KNVB Beker te bereiken.

Op eigen veld verloren de blauw-zwarten met 0-2 van VV Gemert. De eerste helft zag het publiek een prima voetballend ACV dat een licht overwicht had. Gescoord werd er echter niet. In de tweede helft kwamen de bezoekers uit Noord-Brabant goed uit de startblokken.

Doelman Morten Otto voorkwam dat VV Gemert al snel na de thee kon scoren. In de 63e minuut was het wel raak voor de zwart-witte formatie. Johan van Lierop scoorde de 0-1. ACV kreeg kansen op de gelijkmaker maar scoorde niet. Acht minuten voor tijd deed Moreno Koenders dit wel namens VV Gemert waardoor het duel feitelijk beslist was, 0-2.

ACV zette nog wel aan maar was niet bij machte een doelpunt te maken. VV Gemert was dus de ploeg die kon juichen na het laatste fluitsignaal.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer