Badminton geluk in de Pittelohal in Assen

Badminton geluk in de Pittelohal in Assen

De jeugd en senior leden van Badminton Combinatie Assen konden hun geluk niet op. Na de lange Corona stop mochten ze eindelijk weer starten met hun favoriete binnensport.

Weliswaar met reservering en extra maatregelen vooraf en achteraf maar dat alles kon de badmintonpret niet drukken. Het was een verademing om ongehinderd door de weergoden de tegenstanders op de baan te kunnen verslaan. Of dat in ieder geval te proberen &. De eerste avond is goed bevallen. Sommigen konden de volgende dag nog nagenieten van wat spierpijn. Maar dat hadden ze er graag voor over, laat de Secretaris van bcA weten.

Normaliter is er zomerstop van 1 juni tot en met het einde van de zomervakantie. Vanwege de lange coronaperiode zonder speelmogelijkheid, werd besloten om voor de leden een keer per week open te gaan gedurende vijf weken zodat iedereen wat fitter aan het nieuwe seizoen kan beginnen.

Op 17 augustus hoopt bcA weer op alle vier de locaties te kunnen starten. Vanaf die datum zijn belangstellenden ook weer welkom om badminton te komen uit proberen. Aanmelden hiervoor via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is wel aan te raden omdat bcA ook in augustus nog aanvullende maatregelen moet naleven volgens het geldende protocol.

Tiplijn