BcA Univé Nieuwjaar Mix Toernooi 2020 zeer geslaagd verlopen

BcA Univé Nieuwjaar Mix Toernooi 2020 zeer geslaagd verlopen

Sporthal Kloosterveste was deze week het decor voor het Univé Nieuwjaars Mixtoernooi voor de leden van Badminton Combinatie Assen.

Vanuit de vier speellocaties (Pittelohal, Timp, Peelohal en Kloostervestehal) deden in totaal 48 leden mee. De 60 te spelen wedstrijden verliepen met diverse intensiteit: van heel gemoedelijk tot zeer fanatiek. Sportiviteit & gezelligheid stonden voorop. Tussendoor was er, naast een snackmomentje, ook volop gelegenheid om kennis te maken met nieuwe gezichten en/of bij te praten met oude bekenden.

Bij vier keer per week badmintonnen in vier verschillende hallen in Assen kent natuurlijk niet iedereen elkaar en is het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi, naast de clubkampioenschappen, de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Afsluitend vond de prijsuitreiking plaatst met drankje, warme snack, zoete prijzen en een kleine attentie.

Voor iedereen die wil weten of badmintonnen ook hun sport kan worden: kom het drie keer gratis uitproberen op een avond/ochtend naar keuze. Bekijk bcassen.nl voor informatie.

Tiplijn