Asser Boys winst zondag tijdens de wedstrijd in Assen de winst naar zich toe te halen.

Het was voor de Assenaren de derde zege op rij. Een gemakkelijke wedstrijd werd het niet.

Na 20 minuten wisten de Assenaren door een strafschop de eerste punt binnen te halen. Met 1-0 gingen de beide ploegen tevens de rust in. Vijf minuten na de rust wist Ruinen de stand alweer gelijk te trekken. In de 66e minuut lukte het toch de spelers van Asser Boys om weer op voorsprong te komen: 2-1.

Al vrij snel later kon de thuisploeg ook de 3-1 neerzetten. Een speler van Ruinen zorgde tevens voor een punt voor Assen, hij maakte een eigen doelpunt en zorgde voor een 4-1. Tien minuten voor tijd kwam Ruinen met de eindstand: 4-2.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer