ACV heeft in Volendam de tweede zege op rij geboekt

ACV heeft in Volendam de tweede zege op rij geboekt. RKAV Volendam werd met 2-3 verslagen.

De blauw-zwarten moest in de eerste helft wel toezien dat de thuisclub tegen de verhouding in op een 1-0 voorsprong kwam. Zoals we ACV kennen toonde de ploeg veerkracht en kwam het via Robert Talens al snel weer op gelijke hoogte. Kort voor de rust schoot Matthijs Hardijk de Assenaren naar een 1-2 voorsprong. Tien minuten na de thee scoorde Justin Mulder de derde Asser treffer en zat ACV op rozen.

Een kwartier voor tijd scoorde Nick Tol zijn tweede van de middag en bracht hij RKAV Volendam terug in de wedstrijd. Na een laatste kwartier vol spanning was het uiteindelijk ACV dat drie punten bij mocht schrijven.

Op basis van de gehele wedstrijd een verdiende zege voor ACV. Op de ranglijst maakt de ploeg van trainer Fred de Boer een sprongetje. Achter de vier koplopers Staphorst, Berkum, SDC Putten en Urk volgt ACV op de 5e plaats met slechts één punt achterstand. Leuk feitje is dat ACV na vandaag de enige ongeslagen ploeg in de Hoofdklasse B is.

Meer lezen en zien over RKAV Volendam - ACV? Check de links voor het verslag en de fotos.