ACV VR1 wint met 4-2 van het Nederlands Politie-elftal

Dinsdag won ACV VR1 met 4-2 van het Nederlands Politie-elftal.

ACV VR1 oefende dinsdag tegen het Nationale Politie-elftal. Al binnen 5 minuten keek ACV tegen een achterstand aan. Het spel ging redelijk gelijk op en met vlagen liet ACV wat moois zien. Vanuit een vrije trap van Irene Pathuis wist Laura Heling de gelijkmaker binnen te koppen. Hierna kwam ACV middels een prachtige aanval via Laura, Marleen en uiteindelijk Lisa Velthuis op een 2-1 voorsprong.

Na de rust wist ACV het niveau vast te houden. Chantal Nijboer en Marleen Beenker speelden een enorm goede wedstrijd op het voor hun redelijk onbekende middenveld. Vervolgens scoorde Laura Heling nog twee keer en ACV gaf nog een penalty weg. Eindstand 4-2. Hiermee heeft ACV het laatste beetje vertrouwen getankt voor het eerste competitieduel tegen Saestum VR2.

Namens deze weg wil ACV VR1, V.V. Rolder Boys nogmaals enorm bedanken voor de inzet en moeite. Alles was fantastisch geregeld. Ook de supporters uit Rolde, Assen en andere delen uit het land die de moeite hebben genomen om naar de wedstrijd te komen bedankt, aldus ACV

Bekijk alle fotos op photos.google.com/share.