ACV heeft een zeer ruime oefenzege geboekt op Zondag Hoofdklasser MSC-Amslod.

De ploeg van trainer Fred de Boer won maar liefst met 9-0. ACV speelde fraai combinatievoetbal en stond na een kwartier al met 3-0 voor. De blauw-zwarten lieten de bezoekers geen moment in hun spel komen en zetten de verdediging van MSC continu onder druk. Er werd gerust met een 5-0 tussenstand.

Na de thee toonde de thuisploeg wederom fraai aanvalsspel. Met een aantal frisse invallers werden er al snel weer kansen gecreëerd tegen een matig spelend MSC. Halverwege het tweede bedrijf werd de score opgehoogd naar 6-0. In de laatste tien minuten scoorde ACV nog driemaal zodat er een 9-0 overwinning op het scorebord stond na exact 90 minuten.

Scoreverloop: 8. Matthijs Hardijk 1-0, 14. Remy Klaasens 2-0, 16. Matthijs Hardijk 3-0, 37. Pascal Huser 4-0, 45. Matthijs Hardijk 5-0, 71. Ezra Schrijver 6-0, 79. Ezra Schrijver 7-0, 81. Pascal Huser 8-0, 85. Justin Mulder 9-0,