Asser Boys zoekt informatie voor jubileum boek

Asser Boys zoekt informatie voor jubileum boek

Voetbalvereniging Asser Boys is op zoek naar informatie voor hun jublileum boek.

Zij zijn voornamelijk op zoek naar informatie over de jeugd: Nu het boek vorm begint te krijgen, zien we dat we nog wat meer informatie over de jeugd er in willen hebben. En daar kunnen jullie ons bij helpen.

We zijn op zoek naar foto s van jeugd die aan het voetballen is. Dit mag een training zijn of een wedstrijd. Maar ook foto s die laten zien dat ouders enthousiast meedoen. Dat mag ook een foto zijn van bijvoorbeeld het vertrek voor een wedstrijd. Gaarne bij de foto aangeven welk(e) jeugdlid(leden) er op staat(n) en ook de fotograaf, datum en gelegenheid, aldus de vereniging.

Ook is Asser Boys nog op zoek naar leuke (kinder)verhalen, leuke uitspraken van jeugdspelers en leuke anekdotes: Waarom vinden onze jeugdspelers dat je gewoon bij Asser Boys moet voetballen? Wat is het leukste wat je ooit bij Asser Boys hebt meegemaakt? Waarom is voetballen bij Asser Boys zo leuk? Laat ons de mening van de jeugdleden weten. Ook hierbij graag de naam en leeftijd vermelden, de datum en de gelegenheid.

De bijdrage kun je e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gaarne toesturen uiterlijk vrijdag 26 juli.

Pixabay
Tiplijn