Rotary Assen sponsort zitvolleybal Sudosa-Desto

Rotary Assen sponsort zitvolleybal Sudosa-Desto

Rotaryclub Assen en Drentsche Aa heeft de zitvolleybalafdeling van Sudosa-Desto kortgeleden blij gemaakt met een schenking. Er is voor het geschonken bedrag materiaal aangeschaft, te weten: 16 ballen, een ballenkar, een nieuw speciaal op maat gemaakt volleybalnet en 2 antenne-hoesjes.

Zo langzamerhand was vervanging en aanvulling noodzakelijk: bij zitvolleybal is het erg fijn wanneer er op een training veel ballen aanwezig zijn, aangezien het ballen halen bij een oefening erg lastig is. Nu kunnen oefeningen langdurig plaats vinden en dat bevordert de intensiteit van de oefening.

Op donderdagavond 23 mei zijn de materialen door Joop Meulenkamp van de Rotaryclub overhandigd aan Rein Lammerts, de trainer van de zitvolleyballers van Sudosa-Desto. Uiteraard werd de schenking onder grote dank aanvaard.

Op zaterdag 8 juni zullen de zitvolleyballers van Sudosa-Desto in Nijmegen een internationaal toernooi spelen. Dan zal er ook nog in het weekend van 21, 22 en 23 juni in de Stadsbroekhal in Assen het traditionele internationale zitvolleybaltoernooi gespeeld worden met onder andere bij de dames wereldkampioen Rusland. De organisatie is mede in handen van Sudosa-Desto. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Zie: facebook.com/SudosaDesto

Tiplijn