Op 25 mei is er in de Bonte Wever het Drents Boksgala.

Internationale titelgevechten en spectaculaire matches op hoog niveau tijdens een avondvullend programma. Dat is het Drents Boksgala; waar de echte liefhebbers van de sport hun hart op kunnen halen, maar waar je ook prima naar toe kan om kennis te maken met het boksen en het spektakel dat de sport met zich meebrengt.

Zaterdag 25 mei presenteert boksteam Bovensmilde in samenwerking met De Bonte Wever Assen en RTV Drenthe het Drents Boksgala. Sluitstuk van dit spektakel zal de hoofdpartij van profbokser Ben Tingen zijn, die zal strijden in een internationaal titelgevecht. Ook stapt Gevorg Khatchikian, één van Nederlands beste profboksers, in de ring en neemt het Nederlandse Windmill team het op tegen het Euregio team. Het publiek kan zich opwarmen met spannende wedstrijden van lokale talenten o.a. uit boksteam Bovensmilde.

Het Drents Boksgala is een avondvullend programma waar de echte liefhebbers van de sport hun hart op kunnen halen, maar tegelijkertijd ook een mooie avond om kennis te maken met het boksen en het spektakel dat de sport met zich meebrengt.

Voor tickets en info klik hier.

Tiplijn