Help Achilles 1894 weer op de been!

Help Achilles 1894 weer op de been!

Achilles 1894 kwam onlangs verrassend in het nieuws vanwege een financieel tekort. Een aantal van onze leden hebben een inzamelingsactie opgezet om de club financieel weer in de goede richting te helpen. Help jij onze club? Iedere donatie is welkom!

Achilles 1894, de club die dit jaar haar 125-jarig bestaan viert, is afgelopen maart opgeschud door een financieel tekort. Dit kwam onlangs aan het licht. Het bestuur constateerde dat er een verkeerde voorstelling van financiële cijfers is gegeven.

In maart besloot het bestuur van Achilles 1894 om te stoppen met prestatievoetbal op zondag. Dit als gevolg van de financiële problemen, maar ook vanwege de verschuiving naar het zaterdagvoetbal. Liever had Achilles 1894 de mogelijke samenvoeging van de zaterdag- en zondag hoofdklassers afgewacht maar ziet zich nu genoodzaakt om deze stap vervroegd te nemen.

Crowdfunding
Leden van Achilles 1894 uit Assen hebben onlangs een inzamelingsactie opgezet. Dit om de club financieel weer in de goede richting te helpen. Iedere euro telt , aldus één van de initiatiefnemers. Hij vervolgt: Het is zonde om zo n historische club, zeker in een jubileumjaar, zo af te zien glijden. We hopen met deze actie de club een financiële impuls te geven om zo weer naar de toekomst te kunnen kijken. Iedere bijdrage is daarom welkom! . Doneren ? klik hier

Tiplijn