AVO 1 sluit competitie af met een gelijkspel tegen OWK; AVO 2 wint!

AVO 1 sluit competitie af met een gelijkspel tegen OWK; AVO 2 wint!

Zaterdag stond alweer de laatste speelronde van het zaalseizoen 2018/2019 op het programma.

Voor de selectie waren dat uitwedstrijden. Onze hoofdmacht moest naar Leek om het op te nemen tegen OWK en AVO 2 ging naar Hoogkerk.

Afgelopen zaterdag stond de laatste competitiewedstrijd van dit zaalseizoen op het programma voor de selectie van AVO. AVO 1 ging op bezoek bij het lastige OWK. AVO 1 draaide, na een lastig begin, een prima zaalseizoen en handhaafde zich knap in de Overgangsklasse. AVO 2 ging op bezoek bij Hoogkerk 2. Voor AVO 2 was het zaak deze wedstrijd te winnen. Kampioen Nic. 3 had namelijk recent bij de KNKV aangegeven niet te willen promoveren naar de Overgangsklasse. De strijd om promotie ging tussen K.V. Heerenveen 2 en AVO 2. Waarbij K.V. Heerenveen in het onderlinge voordeel was. Conclusie AVO 2 moest winnen en Heerenveen 2 moest minimaal een punt laten liggen.

AVO 2 deed wat het moest doen. Tot de rust ging het in Hoogkerk redelijk gelijk op, maar na de rust maakte AVO het verschil. Eindstand 20-24. Heerenveen bleek inmiddels ook gewonnen te hebben, dus promoveren zij naar de reserve Overgangsklasse.

Hoe de wedstrijden verliepen lees je op de website.

Tiplijn