StreetFit voor het tweede seizoen onderweg naar Assen

StreetFit voor het tweede seizoen onderweg naar Assen

Bij voetbalvereniging Asser Boys in Assen wordt vrijdag 26 april de derde speelronde van StreetFit 2019 georganiseerd. Het eindtoernooi vindt 12 juli plaats op de Grote Markt in Groningen.

StreetFit is een Gronings initiatief gericht op voetbal en het mixen van maatschappelijke groeperingen. Met vaste routiniers als het Legers des Heils, WerkPro en het Kopland, wordt de strijd aangegaan tegen lokale ondernemers en teams van verschillende voetbalverenigingen.

Ook deze speelronde wordt er weer een gezond buffet geserveerd, staat een professionele teamfoto-shoot geprogrammeerd en laat de dj de voetballers net een beetje harder rennen met opzwepende beats. Het toernooi wordt om 14:15 afgetrapt. Vrienden-, bedrijven- en verenigingsteams kunnen nog aanmelden tot 19 april, op de website.

STOOT
StreetFit is uitkomst van een samenwerking tussen STOOT en Stichting van de Straat. STOOT biedt sport- en gezonde leefstijlprogramma s aan (jong)volwassenen in een kwetsbare positie die kampen met trauma s, verslavingen of andere sociaal gerelateerde vraagstukken.

De programma s zijn gericht op deelname aan het verenigingsleven in Groningen en omstreken. Zo wordt een deel van de opbrengst van het StreetFit seizoen, ingezet om lidmaatschappen te bekostigen voor mensen die een voorzetje kunnen gebruiken.

Tiplijn