ACV en Berkum hebben beide een punt overgehouden aan het onderlinge treffen op het winderige Catawiki Sportpark in Assen.

Halverwege de eerste helft kreeg ACV vanaf de penaltystip de mogelijkheid de score te openen. Ezra Schrijver zag zijn inzet echter gestopt worden door Dominic van Hoof.

In de tweede helft kreeg ook Berkum een strafschop. Marc van der Meulen was trefzeker en zette zijn ploeg op een 0-1 voorsprong. ACV zette vervolgens alles op alles om een goed resultaat te boeken. Terwijl een aantal reporters al voorzichtig met potlood een overwinning voor Berkum noteerden, was het Nande Wielink die in de extra tijd toch nog scoorde voor de thuisploeg.

Eindstand 1-1 derhalve.