Extra voetbal- en spelactiviteiten bij FC Assen

Extra voetbal- en spelactiviteiten bij FC Assen

Op vrijdag 15 maart gaan leraren in het basisonderwijs staken en dat betekent dat de kinderen de dag niet naar school kunnen.

FC Assen organiseert daarom op deze dag voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van het basisonderwijs voetbal- en spelactiviteiten. Van 8.15 uur tot 14.30 uur (instroom kan hele ochtend) kunnen kinderen uit de genoemde leeftijdsgroepen zich vermaken o.l.v. jeugdtrainers van de vereniging. Je hoeft geen lid van de vereniging te zijn, dus broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal welkom.

Wanneer een kind een deel van de dag wil meemaken is dit natuurlijk altijd mogelijk. Tijdens deze dag wordt er natuurlijk een lunch aangeboden met daarnaast een drankje en versnaperingen. De kosten bedragen 5 euro per kind (deelnemer) en dit kan worden voldaan bij binnenkomst op de dag zelf.

Vooraf opgeven is verplicht. Dus lijkt het je wat om op deze dag leuke voetbalactiviteiten te gaan doen en misschien wel spannende spelen geef je dan op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tiplijn