Inschrijvingen voor 4-6-8-toernooi van BC Assen geopend

Inschrijvingen voor 4-6-8-toernooi van BC Assen geopend

Op zaterdag 23 maart organiseert BCA weer het 4-6-8-toernooi dat onderdeel is van het Seniorencircuit Noord.

Het Seniorencircuit Noord (SCN) bestaat uit een tiental toernooien georganiseerd door verenigingen uit het noorden. Deze toernooien worden bijna allemaal gespeeld in de maanden na de competitie, van februari tot en met mei. Aan elk toernooi doen ongeveer 90 tot 150 deelnemers mee. Afhankelijk van het aantal deelnemers in de verschillende onderdelen wordt er gespeeld in een poule-afvalschema of in een afvalschema.

Het toernooi is een badmintontoernooi waar op verschillende niveaus, recreatief tot competitief, gebadmintond wordt tegen deelnemers. Ook van andere badmintonclubs. Er wordt gespeeld in mixen, dubbel- en enkelspelen.

Er zijn drie verschillende categorieën, namelijk: 4, 6 & 8. Binnen deze categorieën heb je vijf verschillende onderdelen (ME,DE,MD,DD,GD). Je kunt je voor maximaal twee onderdelen opgeven. Categorie 4 is voor de gevorderde competitie spelers. Categorie 6 is voor de doorsnee competitie speler. En categorie 8 is uitermate geschikt voor gevorderde recreanten en beginnende competitie spelers.

Het toernooi wordt gehouden in sporthal Pittelo. De speeltijden zijn van 8:30 tot 21:00 uur. Meer informatie en aanmelden: bcassen.nl

Erwin Holtrop
Tiplijn