ACV heeft tegen WHC slechts één punt kunnen behalen

De weersomstandigheden maakten zaterdag goed voetbal onmogelijk. Beide ploegen probeerden met veel strijd een goed resultaat te behalen.

WHC kwam met de harde wind in de rug na ruim 20 minuten op een 1-0 voorsprong. Kort voor de rust kwam ACV op gelijke hoogte. Marco van der Heide kopte raak uit een corner van Ezra Schrijver. Na de pauze trachtte ACV met de wind in de rug een overwinning uit het vuur te slepen. De blauw-zwarten hadden een overwicht maar konden hier niet van profiteren.

Tien minuten voor tijd kantelde de wedstrijd toen Jonah van der Werf hardhandig tegen de reclameborden werd geduwd. De Asser aanvaller kon niet verder aangezien hij zijn hand ernstig blesseerde. De ploeg van trainer Fred de Boer moest met tien man verder. WHC kreeg nog twee goede mogelijkheden maar scoorde niet. Beide teams moesten tevreden zijn met een punt.

Meer weten over WHC - ACV? Check de links hieronder voor het volledige wedstrijdverslag en de fotos.