Pascal Huser is ook volgend seizoen bij ACV. Drie talenten zijn naar de eerste selectie.

De 23-jarige aanvaller/middenvelder heeft dat de club laten weten. Voor Huser wordt het straks het derde seizoen in Assen. De speler uit Nieuw Schoonebeek kwam eerder uit voor vv Schoonebeek, SC Heerenveen, MVV en FC Emmen. Ook speelde hij voor Jong Oranje onder 17. Pascal Huser scoorde in deze competitie tot nu toe drie keer. ACV is verheugd dat ook deze speler aan de club verbonden blijft.

ACV laat daarnaast drie jonge talenten volgend seizoen doorschuiven naar de eerste selectie. Op die manier krijgen ze de kans zich verder te ontwikkelen op een hoger niveau. De drie zijn: Jarno Deuring, Nout de Groot en Mark Jagt. Op dit moment maken ze nog deel uit van ACV onder 19, dat in de Derde Divisie D voetbalt.

Nout de Groot, die ook in de jeugd van FC Groningen speelde, zou nu zelfs nog voor onder 17 kunnen uitkomen. Jarno Deuring treedt in de voetsporen van zijn vader Roeland, die in het verleden in ACV 1 speelde. Dat drie beloftevolle spelers doorstromen naar de eerste selectie, geeft aan dat ACV eigen talenten graag de kans geeft. Het afgelopen seizoen speelde de eveneens nog jonge Leon Santema al geregeld in de hoofdmacht van de club.

Tiplijn