Inschrijving voor ACV huXam Jeugdtoernooi 2019 geopend

Inschrijving voor ACV huXam Jeugdtoernooi 2019 geopend

Op 30 en 31 mei 2019 staat de achtste editie van het grote ACV huXam Jeugdtoernooi op het programma. Het voetbaltoernooi is al jaren een begrip in het Noorden.

Het evenement op het Catawiki Sportpark in Assen staat bekend om de gezelligheid en het sterke deelnemersveld, met deelnemende teams uit alle noordelijke provincies. Bijna duizend voetballers tot en met 13 jaar doen jaarlijks mee aan dit tweedaagse toernooi.

Op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) spelen de voetballertjes van Onder 7 tot en met Onder 10 en op vrijdag 31 mei spelen de jongetjes van Onder 11 tot en met Onder 13. Teams kunnen zich inschrijven tot 25 februari door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin de teamnaam en het spelniveau. De ACV-jeugdteams doen automatisch mee.

Hoofdsponsor
Het jeugdtoernooi heeft wederom huXam als hoofdsponsor. Mede-eigenaar Bart Meems van huXam: "Mijn zoon speelt al een paar jaar met veel plezier bij ACV. Zo werd ik vorig jaar hoofdsponsor en dat is ons erg goed bevallen. De naamsbekendheid leverde zakelijk goede contacten op en ik kreeg ook privé erg leuke reacties. De organisatie was ook goed geregeld. Toen ik hoorde dat het toernooi doorging, heb ik direct aangegeven dat ik de enige sponsor wilde zijn."

Tiplijn