Aanstaande zaterdag speelt ACV een oefenwedstrijd tegen SV Bedum.

Aanstaande zaterdag speelt ACV een oefenwedstrijd tegen SV Bedum. Beide teams bereiden zich voor op de tweede seizoenshelft en willen goed uit de winterstop komen. Kortom een leuk en interessant oefenduel.
Meer lezen over SV Bedum - ACV? Check de voorbeschouwing op de website van ACV via deze link: https://www.acvassen.nl/1/1171/acv-oefent-tegen-sv-bedum/

ACV bereid zich voor op tweede seizoenshelft
Na de feestdagen is ACV weer in training gegaan om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Op 19 januari wordt de competitie namelijk al weer hervat. De ploeg van trainer Fred de Boer komt dan op het eigen Catawiki Sportpark in actie tegen csv Apeldoorn. Een oefenwedstrijd is dan uiteraard een mooie gelegenheid om iedereen weer wat wedstrijdritme op te laten doen om zodoende de competitie met een goed gevoel te hervatten. De laatste wedstrijd voor de winterstop moet de ploeg al veel vertrouwen gegeven hebben. De bekerwedstrijd tegen Groen Geel werd met maar liefst 7-0 gewonnen. Uiteraard zijn de supporters van harte welkom om te komen kijken. Kom naar Bedum en support ACV!

Tegenstander SV Bedum
SV Bedum werd afgelopen seizoen kampioen in de tweede klasse J. Het hield onder andere het sterke Pelikaan S onder zich op de ranglijst. De hernieuwde kennismaking met de eerste klasse loopt voorlopig nog stroef. De Bedumers staan op dit moment op de 13e positie in de eerste klasse E waarin HZVV fier aan kop gaat. In de selectie van trainer Remy van der Wal speelt ook een oud-ACV er. Bart Apotheker kwam in het verleden drie seizoenen uit voor ACV en is sinds vorig seizoen actief bij de paarshemden. De laatste competitiewedstrijd voor de winterstop speelde de formatie van Remy van der Wal tegen Drachtster Boys. Het was een zeer doelpuntrijk duel. De toeschouwers zagen maar liefst 8 goals. Lang ging het gelijk op maar uiteindelijk waren het de Friezen die met 5-3 wonnen.

De wedstrijd SV Bedum - ACV wordt zaterdagmiddag om 15:00 uur gespeeld op Sportpark Bedum, Sportlaan 12, 9781 CL Bedum. Scheidsrechter van dienst is de heer B. Volders uit Bedum.

Tiplijn