Teleurstelling bij ACV na gelijkspel tegen Putten

Teleurstelling bij ACV na gelijkspel tegen Putten

ACV heeft zaterdag op eigen veld met 1-1 gelijk gespeeld tegen SDC Putten.

Daniël Schans kopte de ploeg van trainer Fred de Boer na ruim een kwartier spelen naar een 1-0 voorsprong. Al snel was de stand weer gelijk doordat Wilbert Thomassen zeer fraai raak schoot.

In het vervolg van de wedstrijd lukte het ACV niet om langs de Puttense verdedigingsmuur te komen. Enkele malen doken de bezoekers nog gevaarlijk op voor het doel van ACV-goalie Ben Wormmeester maar tot goals leidde dit niet. Na het eindsignaal was er teleurstelling bij ACV en vreugde bij SDC Putten.

Na afloop
Teleurstelling na afloop bij ACV over het gelijke spel. Lachende gezichten bij SDC Putten. Voor hen voelde de 1-1 als een overwinning. Ondanks het gelijkspel staat ACV met 24 punten uit 11 wedstrijden nog steeds op de eerste plaats van de Hoofdklasse B. Wel is de concurrentie dichterbij gekomen. Sparta Nijkerk en Urk volgen op 1 punt, Excelsior 31 staat op de 4e positie met twee punten achterstand.

Daniël Schans werd uitgeroepen tot Bella Italia Man of the Match, ditmaal mogelijk gemaakt door Snack- en broodjeshuis Jongman.

Verslag: Sander Crajé
Fotos: www.roda-fotografie.nl

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer
Tiplijn