ACV speelt eerste wedstrijd op nieuw kunstgras

ACV speelt eerste wedstrijd op nieuw kunstgras

Lang hebben de spelers er op moeten wachten, maar dinsdagavond konden ze er van genieten.

Het was de eerste wedstrijd van ACV Assen op het vernieuwd hoofdveld met kunstgras, nieuwe ledverlichting en beregeninginstallatie. Een mooie samenwerking tussen veel vrijwilligers en met de gemeente Assen. De aftrap werd gedaan door Wethouder Sport Janna Booij.

Ledverlichting:
Om energie te besparen hebben tien sportverenigingen hun buitensportverlichting omgezet naar Ledverlichting. De gemeente Assen ondersteunt dit initiatief met een investering van 565.000 euro. Er zijn nu acht sportverenigingen over naar Ledverlichting.

Wedstrijd
Op het eigen Catawiki Sportpark heeft ACV een ruime bekerzege geboekt op LEO Loon. Het werd maar liefst 9-0. Na een 2-0 ruststand vielen de goals in de tweede helft als rijpe appelen. Er is vanavond ook al geloot voor de tweede bekerronde. ACV treft op eigen veld eersteklasser PKC 83 uit Groningen. De wedstrijden in deze bekerronde wordt gespeeld tussen 27 en 29 november. De winnaar van ACV - PKC83 speelt daarna in de tussenronde (voor een plek in de 3e ronde) tegen de winnaar van Groen Geel - Be Quick 1887.

Tiplijn