Goed spel, maar weer geen punten voor Sudosa H1

Goed spel, maar weer geen punten voor Sudosa H1

Na een vrij weekend en een aantal goede trainingen, traden de heren van Sudosa afgelopen zaterdag aan tegen VCN uit Capelle.

Tijdens de bekerwedstrijden en de laatste trainingen is gebleken dat er weer een stijgende lijn in het vertrouwen en dus ook in het spel zit. Met veel spanning werd er dus uitgekeken naar de wedstrijd.

We begonnen de eerste set zeer sterk. Na een goede set met ruime voorspong kregen we bij een stand van 24-20 meerdere kansen om de set uit te maken. Maar zoals wel vaker dit seizoen sloeg op dat moment de stress toe en konden we het niet afmaken. We verloren de set met 24-26.

De tweede set begonnen we niet scherp genoeg. Het verlies van de eerste set zat ons hoog. Door een frontale botsing tussen Niels Anker en Arjan Snippe viel de laatst genoemde met een schouderblessure uit. Gelukkig kon Niels wel door. We vochten ons goed terug met mooie rally s en een goede pass, maar dit mocht niet baten. Ook deze set ging naar VCN met een eindstand van 24-26.

Ook de derde set werd er gevochten voor de punten maar het mocht helaas niet baten. Met een eindstand van 20-25 hadden we 3-0 verloren.

We kunnen trots zijn op het spel dat we gespeeld hebben, we hebben gevochten en grote delen van de wedstrijd een hoog niveau laten zien. Het wordt wel tijd dat we onszelf ook gaan belonen. Daar hopen we volgende week mee te beginnen wanneer we spelen tegen VCV.

Komende week word er weer keihard getraind om de punten mee naar huis te nemen vanuit Veenendaal. Bedankt aan een ieder die afgelopen zaterdag de moeite heeft genomen om naar de sporthal te komen en ons aan te moedigen. De volgende thuiswedstrijd is op 24 november tegen DIO Bedum. Sudosa heeft u daar weer te zien.

Tekst: Mira Hamraoui

Tiplijn