Een week na het behalen van de titel in de eerste periode speelt de kersverse koploper ACV weer thuis. Zaterdag komt SDC Putten naar het Catawiki Sportpark.

Terwijl ACV in de hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal de inhaalwedstrijd tegen SC Genemuiden succesvol afsloot, speelden de Puttenaren een bekerwedstrijd bij eersteklasser ASV Dronten. Via een kleine overwinning ( 1-2) drongen zij door tot de volgende ronde.

In de competitie vinden we SDC Putten terug op de twaalfde plaats. Het won twee keer, speelde vier maal gelijk en liep tegen vier nederlagen op. Eén resultaat sprong er echt uit: een 6-1 overwinning op SC Genemuiden dat toch echt geen zwakke ploeg is. ACV had er afgelopen zaterdag in elk geval de handen vol aan. In uitwedstrijden komt SDC Putten dit seizoen weliswaar minder sterk voor de dag, maar ACV zal na het feestgedruis absoluut weer bij de les moeten zijn.

ACV-SDC Putten begint om 14.30 uur op het Catawiki Sportpark aan de Kortbossen.

Bekerduel
ACV speelt dinsdagavond 13 november op eigen terrein een bekerwedstrijd tegen LEO uit Loon, dat uitkomt in de derde klasse van het zondagvoetbal. Het duel begint om 20.00 uur.

Tiplijn