Afgelopen vrijdag speelde LTC thuis tegen VV Texel 94, Dat dit een zware wedstrijd zal worden was voor LTC wel duidelijk aangezien de gasten een derde plek op de ranglijst staan.

Het is voor LTC nog steeds wennen aan het niveau van deze klasse maar ook zeker aan de manier waarop de wedstrijden geleid worden. De ene week is veel fysiek contact toegestaan de andere week wordt er gefloten als je te streng naar elkaar kijkt. Deze wedstrijd was voor de verandering veel toegestaan en daar had LTC veel moeite mee tegen de fitte selectie van Texel.

1e Helft
LTC kwam in de vierde minuut door niet goed meelopen met de tegenstander al snel op een 0-1 achterstand. De bal werd op de achterlijn terug getrokken en snoeihard onderkant lat binnen geschoten. De ploeg van Meek probeerde rug te rechten en creëerde enkele kansen die door de goede goalie van de gasten onschadelijk werden gemaakt.

Texel kreeg ook enkele goede kansen maar werden weer door keeper Boorsma gepakt. Echter moest Boorsma in de 14e minuut een rebound toestaan en deze werd opgepikt en binnen geschoten 0-2. LTC was hier de kluts even kwijt en dat resulteerde dat de gasten twee minuten later de 0-3 binnen schoten. LTC herpakte zich enig sinds en het was aanvoerder Hamming die voor de rust met een goede schuiver over de grond de goalie van Texel passeerde en voorde 1-3 ruststand zorgde.

2e Helft
LTC wou natuurlijk uit een ander vaatje tappen en het ging ook voortvarend op weg, het zocht direct de aanval en dat resulteerde in een goede kans die in eerste instantie werd gekeerd door de doelman maar Termohlen reageerde alert en schoot de 2-3 binnen twee minuten na de rust.

LTC gaf nu nog meer ruimte weg om de gelijkmaker te produceren en daardoor kregen de gasten wat kansen maar goed verdedigen en keepers werk voorkwamen erger. Toch moest LTC binnen het hoofd buigen want in minuut 28 en 29 wisten de gasten 3x te scoren waardoor LTC gedesillusioneerd achter bleef en de stand ineens 2-6 was. De gasten brachten zelfs een minuut voor tijd nog een goal waardoor ook de eindstand 2-7 op het scorebord kwam te staan.

Volgende week speelt LTC een uitwedstrijd tegen Futsal Winsum in de Ripperdahal om 20:15

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer