Nieuwe dames voor 30+ voetbal gezocht

Nieuwe dames voor 30+ voetbal gezocht

FC Assen is op zoek naar dames van boven de 30 jaar die willen komen voetballen.

Ben jij een dame van boven de 30 jaar en krijg jij ook voetbalkriebels als je s zaterdags langs de lijn staat? Omdat je eigenlijk zelf ook tegen een voetbal wilt aanschoppen? Dat kan (weer) bij FC Assen.

Sinds september hebben ze met een kleine groep dames een doorstart gemaakt omdat de vorige groep dames 35+ vorig jaar uit elkaar is gevallen. Ze zijn nu nog maar met 8 vrolijke dames en kunnen wel wat nieuwe aanwas gebruiken. Ervaring in voetbal is niet vereist. Ze hebben er dames bij die nog nooit hebben gevoetbald, maar ook dames die vroeger als meisje fanatiek konden ballen maar dat al heel lang niet hadden gedaan. Er is dus best verschil in niveau.
Voorop staat plezier te hebben met elkaar op het veld. Om mee te mogen doen hoef je niet perse verbonden te zijn aan FC Assen. Dus als je vriendin, buurvrouw of zus ook wil meedoen mag dat.

Hun trainingstijd is dinsdagavond om 20.15 uur op kunstgrasveld 3b. Als ze straks met genoeg zijn, krijgen ze er een trainer bij. Dan bestaat vervolgens ook de mogelijkheid om mee te doen met de dorpencompetitie 7 tegen 7 (ca 1* per 3 weken door de weekse avond) of af en toe een toernooitje tegen andere damesteams (1-2 keer per jaar)

Interesse?
Mocht je interesse/vragen hebben stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Die stuurt je bericht door.

Tiplijn