Kloosterveste run met meer dan 425 deelnemers

Kloosterveste run met meer dan 425 deelnemers

Een gezellige markt, een sportieve sfeer en prachtig weer; de perfecte setting voor de vierde editie van de Kloosterveste Run. Met meer dan 425 deelnemers aan de start, was deze vierde editie grootser als het jaar ervoor en wederom een succes te noemen.

De Kloosterveste Run werd voor de vierde keer georganiseerd in opdracht van winkeliersvereniging Kloosterveste. Zij organiseert het gehele jaar door verschillende acties en evenementen, om meer bezoekers naar het winkelcentrum te trekken en het winkelplezier te vergroten. Zaterdag 6 oktober vond de Super Saturday Kloosterveste Run plaats; een hardloopevenement voor jong en oud door de wijk Kloosterveen met de start en finish in het hart van het winkelcentrum.

Kidsrun
De Kloosterveste Run is sinds 3 jaar aangesloten bij Assen Runs en kent verschillende afstanden, om op deze manier alle doelgroepen te kunnen bedienen. Zo werd er een loop georganiseerd met een lengte van 5 km en 10 km, waarbinnen onderscheid werd gemaakt tussen vrouwen en mannen.

Daarnaast was er voor kinderen de AssenRuns Rabo Scholencompetitie, met afstanden van 500, 1000 en 1500 meter die uiteraard meetelt in het klassement. Na afloop van elke run werden de snelste drie lopers beloond met mooie prijzen. Alle deelnemers kregen daarnaast een medaille als aandenken. Nieuw dit jaar was de Kloosterveste Wandeltocht. Een wandelroute van 2,5 km voor jong & oud die op deze manier ook een sportieve bijdrage hebben geleverd.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn