Asser Boys verliest thuis dik van Valthermond

De spelers van Asser Boys hebben zondag de thuiswedstrijd tegen Valthermond niet naar zich toe weten te trekken. De wedstrijd begon met een minuut stilte voor de omgekomen slachtoffers van het auto-ongeluk op de Lonerstraat.

De Assenaren moesten het vlak voor de rust het al met verlies doen. Rick Schlimback en Demy te Velde wisten de bal in de doel van de Assenaren te schoppen.

Even later was het Jesper de Graaf die de 0-3 wist te maken. Een forse achterstand voor de Assenaren dus. Maar Aniceit Kompep wist al snel een punt voor Assen te maken: 1-3.

En daar bleef het voor de Assenaren ook bij. De eindstand nog niet, De Graaf maakt er uiteindelijk 1-4 van.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer