ACV heeft de eerste thuiswedstrijd van het seizoen verloren van AZSV. De gasten uit Aalten wonnen met 0-1.

In de eerste helft verzuimde ACV de kansen te benutten waardoor er gerust werd met een 0-0 stand. In de tweede helft had de ploeg van trainer Fred de Boer een overwicht totdat AZSV in de 67e minuut op voorsprong kwam. Robbin Thuss bracht de bezoekers tegen de verhouding in op voorsprong. ACV ging op zoek naar de gelijkmaker maar slaagde hier niet in.

In de slotfase werd de wedstrijd ontsiert door twee rode kaarten. Marco van der Heide (ACV) en Max Jansen (AZSV) werden gelijktijdig van het veld gestuurd. In de laatste minuut werd het 9 tegen 10 toen ACV-verdediger Guus de Vries het veld geblesseerd moest verlaten. Ondanks de numerieke minderheid kreeg ACV in de slotseconde een grote mogelijkheid een punt aan het duel over te houden. Pascal Huser schoot echter rakelings naast.