Sportieve eerste trainingsweek bij WIK Bovensmilde

Sportieve eerste trainingsweek bij WIK Bovensmilde

Na een heerlijk warme en zonnige zomervakantie gingen afgelopen week alle sporters van WIK Bovensmilde weer fris van start. Maandagavond beten de senioren gymsterren, onder leiding van Joop Elsinga, het spits af.

Volleybaldames 1 hadden een teambuilding bij Taribush in Wijster waar zij samen met de nieuwe coach, Jorn Hordijk, de Break-in Room hebben gedaan. Zij zullen volgende week beginnen met de training. Mix A heeft maandagavond haar eerste training gehad van Justus Luhulima, die dit seizoen het team ook onder zijn hoede heeft genomen naast de andere teams die hij al traint bij WIK.

Op woensdag was het de beurt aan de jonge gymmers van WIK. Na een aantal opzeggingen vorig seizoen, is dit kleine maar gezellige clubje jongens en meisjes weer vol energie begonnen aan het nieuwe seizoen. De recreanten volleybaldames zullen volgende week hun eerste training hebben, het gemengde team speelde met een zaal vol fanatiekelingen wel hun eerste partijtjes.

Donderdagavond was de aftrap van een geherintroduceerde sport bij WIK Bovensmilde. De badmintonrackets en pluimpjes zijn weer uit het stof tevoorschijn gehaald en schoon geslagen tijdens een mooie opkomst van de eerst trainingsavond badminton. Na een paar oproepjes waren er 10 geïnteresseerden die onder leiding van André Hakman een gezellige avond hebben gebadmintond.

Na deze eerste, geslaagde avond zijn er al twee aanmeldingen bij de vereniging binnen gekomen. Donderdag 13 september is de tweede vrije trainingsavond voor geïnteresseerden. Mocht je je nog niet opgegeven hebben dan kan dat nog via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tiplijn