Kom in september kennismaken met Achilles 1894

Kom in september kennismaken met Achilles 1894

Altijd al willen voetballen? In de maand september kun je vrijblijvend kennismaken met Achilles 1894. Kom meetrainen bij één van de vele teams die Achilles 1894 rijk is.

Jongens, meisjes, senioren, dames of veteranen, ze voetballen allemaal bij Achilles 1894. De trainingen vinden wekelijks op diverse tijden plaats. Vooraf aanmelden hoeft niet. Kom gewoon naar Achilles 1894 ook al heb je nog niet eerder gevoetbald. Vanaf 4 jaar kun je bij onze kabouters al spelenderwijs kennismaken met voetbal. Kijk voor meer info op www.achilles1894.nl.

Eerste elftallen
Elke zaterdag en zondag strijden onze selectie-elftallen voor de winst. De vrouwen van Achilles 1894 komen ook dit seizoen weer uit in de 3e klasse. En bij de mannen wist Zaterdag 1 afgelopen seizoen te promoveren naar de 3e klasse C. Zondag 1 werd tweede in de Hoofdklasse 2 en mocht nacompetitie spelen omdat het een periodetitel had gewonnen. Helaas wisten ze de derde divisie net niet te behalen. Hopelijk hebben ze dit seizoen wat meer geluk! Kom je ook een keer kijken en aanmoedigen?

Zowel Achilles 1894 VR1 als zaterdag heren 1 spelen hun thuiswedstrijden om 15.00 uur. En Zondag speelt het eerste om 14.00 uur thuis.

Grijp je kans
Word jij de nieuwe speler of speelster van ons eerste elftal? Bij Achilles 1894 krijg je volop Kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar het niveau dat bij jou past. Wij zijn Trots op onze club en onze leden. Zo zien wij al jaren dat veel van onze jeugdleden doorstromen naar onze eerste elftallen. Misschien speel jij over een paar jaar ook in ons eerste elftal?

Achilles 1894 is een actieve en gezellige vereniging met veel betrokken vrijwilligers. Wanneer jij Passie hebt voor voetbal, Plezier in het spel belangrijk vindt, jij het beste uit jezelf wilt halen en wilt Presteren op jouw niveau dan is Achilles 1894 de beste keus voor jou! Bij Achilles 1894 hebben ze goede faciliteiten, gekwalificeerde trainers en zetten ze samen de schouders eronder.

*Achilles 1894 - Sportpark Marsdijk - Martin Luther Kingweg 11, Marsdijk.

Tiplijn