Dames Topvolleybal bij Sudosa-Desto in Assen

Dames Topvolleybal bij Sudosa-Desto in Assen

Komend weekend is het zover, dan is het de vierde editie van het Nijhuis Technology Sudosa-Desto dames Toptoernooi. Twee dagen lang wordt er op het hoogste niveau gevolleybald in sporthal Olympus in Assen.

Het deelnemersveld is de afgelopen jaren volgens de club nog nooit zo sterk geweest. Uit de Eredivisie zullen Regio Zwolle Volleybal, Fast Flamingo s-Activia en Springendal Set-Up 65 deelnemen. Drie ploegen die elk jaar sterker worden in de Eredivisie.

Daarnaast zijn ze trots dat VC Oudegem komt. Deze topploeg uit België heeft internationale ambities en komt naar Assen om zich hierop voor te bereiden. Met Skurios Borken Volley (2e Bundesliga) krijgt het toernooi nog meer een internationaal aanzien.

Het totale deelnemersveld bestaat uit: OBEG Donitas, Fast-Flamingo s-Activia, Skurios Volleys Borken, Regio Zwolle Volleybal, VV Utrecht, Koffievoordeel.nl/Sudosa- Desto, Springendal-Set-up 65,VC Oudegem en WSV.

De teams hebben s ochtends de gelegenheid om te trainen. De wedstrijden starten beide dagen om 12:15 en eindigen ongeveer 17:00 uur. Op zondag wordt de finalepoule op Center Court gespeeld.

Iedereen is uitgenodigd om te komen kijken. Zie voor meer informatie: toptoernooi.sudosa-desto.nl

©Sudosa-Desto
Tiplijn