Gelijkspel bij oefenwedstrijd ACV   Be Quick 1887

Gelijkspel bij oefenwedstrijd ACV  Be Quick 1887

De oefenwedstrijd ACV  Be Quick 1887 is geëindigd met een 1-1 eindstand op het scorebord.

ACV kwam na 12 minuten op een 1-0 voorsprong. Een goed opgezette aanval werd door Marco van der Heide doeltreffend afgerond. Een sterker ACV kreeg in het eerste bedrijf kansen op meer maar wist de mogelijkheden niet te benutten. Er werd gerust met een 1-0 stand.

Na de rust kwam Be Quick 1887 al snel op gelijke hoogte. De Groningers konden profiteren van een defensieve fout waarna Arnoud Bentum de bal in een leeg doel kon schieten. Met veel wissels aan beide zijden kende de tweede helft een wat rommeliger verloop dan de eerste. Beide teams kregen mogelijkheden maar aangezien deze niet benut werden eindigde de wedstrijd met een 1-1 eindstand.