Dames 2 van Animo68 zoekt speelsters: wij zijn een beetje ten einde raad

Dames 2 van Animo68 zoekt speelsters: wij zijn een beetje ten einde raad

Het Volleybalteam Dames 2 van Animo68 zijn ten einde raad. Zij zijn dringend op zoek naar nieuwe speelsters, een coach én een trainer.

Na het afgelopen seizoen zijn volgens Animo-speelster Yvonne Paize een aantal mensen weggegaan: ,,Afgelopen volleybalseizoen zijn wij, Animo68 Dames 2, kampioen geworden in de 2e klasse. Naar aanleiding van dit kampioenschap hebben een aantal speelsters, coach én trainer helaas besloten om op hun hoogtepunt te stoppen met deze fantastische hobby.

Niet makkelijk
Zij zijn daarom op zoek naar nieuwe mensen, maar makkelijk is dat volgens Yvonne niet: ,,Nu hebben wij zowat elke mogelijke volleybalspeelster, coach en trainer gevraagd om ons team te komen versterken en hebben we veel facebookberichten geplaatst, maar helaas heeft dit nog geen vruchten afgeworpen.

Ten einde raad
Omdat er te weinig mensen zijn, is het nog niet duidelijk of ze volgend seizoen wel kunnen spelen. Yvonne: ,,Om volgend jaar te kunnen starten in de 1e klasse van de competitie hebben wij écht een aantal speelsters, een coach en een trainer nodig. Wij willen zelf heel graag volgend jaar blijven spelen, maar we zijn ten einde raad.

Oproep
Het team doet daarom ook een dringende oproep: Wie zijn wij? Wij zijn Animo68 Dames 2 uit Assen. Wij houden van gezelligheid, feestjes en, uiteraard, volleybal. Naast dit volleybal hebben we ook gezamenlijke feestjes buiten de vereniging om. Oftewel, we kunnen niet alleen goed volleyballen, maar zijn ook nog eens een potje gezellige mensen :). Wij trainen wekelijks in de Peelohal te Assen-Peelo van 19.15 - 21.00 uur. Wil je meedoen? Neem dan contact met Yvonne Paize op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekst: Erik Smit

Tiplijn