Unieke sport- en afscheidsfeest Achilles 1894

Unieke sport- en afscheidsfeest Achilles 1894

Op zaterdag 16 juni is het weer zo ver. Het jaarlijkse voetbalfestijn met spetterende activiteiten staat weer op het programma bij Achilles 1894. Maar geen voetbalfestijn zonder voetbal. Daarom wordt er een uitdagend programma aangeboden op deze dag.

Het programma is zo opgesteld dat iedereen kan deelnemen aan deze activiteiten en wanneer nodig ook kan deelnemen aan de huldiging van de kampioenen en aan de verloting met fantastische prijzen.

Vanaf 15:00 uur start het festijn. Kinderen kunnen al gebruik maken van onder andere het springkussen en waterbaan. Natuurlijk is het horecaplein geopend en kan men zich tegoed doen aan lekkere hapjes en drankjes tegen zeer schappelijke prijzen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Sjoerd Oosterbos en kunt u al lootjes kopen voor de verloting.

Maar zoals al gezegd, geen voetbalfestijn zonder voetbal. Daarom willen ze jullie uitnodigen om deel te nemen aan de georganiseerde voetbalactiviteiten op deze dag. Je hoeft geen lid te zijn van Achilles 1894 om deel te nemen, vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom. Tijdens deze activiteiten wordt er rekening gehouden met de verschillende leeftijden.

Hieronder het schema:
16:00 uur  17:15 uur Onder 13 en jonger (O13-O12-O11-O10-O9-O8-O7 )
(15:50 uur aanwezig op veld D  grote kunstgrasveld)
Vanaf 18:30 uur barst het 7vs7 mixtoernooi vanaf Onder 14 en ouder los.

Tiplijn