Regiokampioenschap 7tegen7 voetbal in Assen

Regiokampioenschap 7tegen7 voetbal in Assen

De voorjaarsreeks zit er op. Zaterdag 23 juni is de laatste speeldag en clubs uit de regio Groningen en Assen kunnen met de 7x7 barbecuevoetbal meedoen. Dus niet alleen de reguliere 7tegen7 teams, maar ook andere clubs.

Aanmelden is dus wel noodzakelijk vanwege de wedstrijdplanning en uiteraard voor de hoeveelheid eten, dat moet worden voorbereid. Dit 7tegen7-toernooi gaat plaatsvinden bij de v.v. ACTIEF in Paterswolde op zaterdag 23 juni vanaf half vier. Ook de dames zijn dan aanwezig voor het spelen van de laatste competitiewedstrijd.

Voor de barbecue wordt een geringe bijdrage gevraagd. Ook supporters kunnen meedoen met de barbecue. Het inschrijfgeld voor het toernooi is nihil.

Heeft jouw team al eens eerder 7tegen7 gespeeld? Dan is het leuk om eens een andere tegenstander te treffen dan in de voorjaarsreeks. Speelde jouw team nog niet eerder 7tegen7, dan is dit de uitgelezen kans om het eens te proberen. Je hebt niets te verliezen en veel te missen.

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er kunnen maximaal 16 teams meedoen in de categorie ouder dan 35 jaar. We gaan er een aangenaam voetbalfeestje van maken, laat Luc Rengers weten.

Tiplijn