Dames 2 van WIK Bovensmilde Kampioen

Dames 2 van WIK Bovensmilde Kampioen

Zaterdag was het voor de dames 2 van WIK in Bovensmilde een spannende wedstrijd. Zij konden kampioen worden, dat deden ze.

De dames hadden genoeg aan 1 punt om kampioen te worden van de 3e Klasse D. Daarmee bleven ze Quinto voor.

Binnenkort zullen de dames gehuldigd worden.

Sportvereniging W.I.K.
De sportvereniging WIK (Willen is Kunnen) in Bovensmilde bestaat sinds 1994. De vereniging ontstond door het samengaan van de christelijke sportvereniging ADO (Alles door Oefening), met als sporten badminton, gymnastiek en volleybal, met de sportvereniging GVBS (Gymvereniging Bovensmilde). Teruglopende ledenaantallen waren voor beide verenigingen de reden tot deze fusie.

Naast de genoemde sporten organiseert de vereniging jaarlijks de wandel-avondvierdaagse in het dorp Bovensmilde. Dit gaat in samenwerking met de scholen De Wingerd en de Meenthe. Uiteraard kan er ook individueel worden meegelopen. De afgelopen jaren is de opkomst zeer groot van zowel schoolkinderen met hun ouders als individueel aanmeldingen. Sinds een aantal jaren organiseert WIK ook het stratenvolleybal in MFA de Spil. Dit is een recreatief toernooi waaraan een ieder mee kan doen. Men dient zelf een team te vormen of zich aan te melden bij een team. Bij dit toernooi gaat het niet om het winnen maar om een avond gezellig bezig te zijn met volleybal en je dorpsgenoten.

Tiplijn