ACV VR1 wint na doelpuntrijk duel van Vitesse63

ACV VR1 heeft in een doelpuntrijk duel van Vitesse63 gewonnen. Na met 0-1 achter te komen weten de dames te wedstrijd te keren naar 6-3 winst.

Nadat ACV door een penalty al gauw 0-1 achter kwam, werd de wedstrijd gekeerd en gedomineerd door ACV. Aanvoerster Laura Heling was maarliefst 3 keer doeltreffend voor de rust. Ook Eline Gerdes maakte weer een goal, dit keer met het hoofd.

Na de rust ging ACV verder waar het gebleven was en wist MO19-1 speelster Myrthe Gerritsen de 5-1 te maken. Een leuke beloning voor haar na vele invalbeurten bij ACV. Hierna nam ACV wat gas terug, wat ook zichtbaar werd op het scorebord. Al gauw stond het 5-3.

Uiteindelijk maakte Lotte Wijnalda een einde aan de wedstrijd met een heerlijke goal, buitenkant rechts in de kruising. Eindstand 6-3.