ACV huXam Jeugdtoernooi belooft strijd en gezelligheid

ACV huXam Jeugdtoernooi belooft strijd en gezelligheid

Op 10 en 11 mei 2018 staat de 7e editie van het grote ACV huXam Jeugdtoernooi op het programma. Het voetbaltoernooi staat bekend om het sterke deelnemersveld, met deelnemende teams uit alle noordelijke provincies, en om de gezellige sfeer.

Op het Catawiki Sportpark strijden liefst 100 teams en circa 1.000 spelers om de bekers in de jeugdcategorieën van de kabouters tot en met 13-jarigen.

Voor iedere leeftijdscategorie is ook een fair play-beker te winnen. De scheidsrechters fluiten niet alleen de wedstrijden, zij beoordelen ook het sportieve gedrag van spelers, leiders en ouders. Op donderdag 10 mei spelen de voetballertjes van 6 tot en met 11 jaar van 8.30 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag spelen de jongetjes van 12 en 13 jaar. Liefst 100 vrijwilligers zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt en dat alle teams een sportief en gezellig toernooi kunnen spelen.

Voetbalkanjers van ACV
Het jeugdtoernooi heeft vijf grote sponsoren, de zogenaamde Voetbalkanjers van ACV. Sinds dit jaar is huXam (www.huxam.nl) de hoofdsponsor van het toernooi. De andere sponsoren zijn: Remkes BV, Financieel-Gezond.nl, MetaSales en de NAM. De vijf partners zijn Partycatering Assen (levert marktkramen en grote tent), Visser Buitenreclame (schenkt speciaal gemaakte borden voor aanduiding speelvelden), Hacom Assen (levert bekers en medailles), Univé Noord (stelt groot springkussen beschikbaar) en Poiesz Supermarkten (verzorgt fruit voor alle teams).

Tiplijn