AVO 2 samen met Mid-Fryslân 2 aan kop

AVO 2 speelde haar tweede wedstrijd op het veld en wilde de nederlaag die 1e Paasdag in Groningen tegen Nic 4 was geleden wegpoetsen, ook al om de koppositie over te kunnen nemen.

AVO 2 was gelukkig compleet en nadat in de openingsfase beide teams tot 3  3 gelijk opgingen was het AVO dat met vijf doelpunten op rij een 8  3 voorsprong nam. SCO deed nog wel wat terug, 8  5, maar na 9  6 wisten de Assenaren opnieuw vijfmaal op rij te scoren waartegenover SCO slechts één doelpunt liet noteren. Ruststand 14  7. Na de rust was het opnieuw de thuisploeg die het voortouw nam en naar 17  7 doorstootte. Vanaf dat moment verslapte de concentratie bij de Assenaren enigszins waarop SCO haar kansen wel in doelpunten wist om te zetten en met nog zes minuten te gaan stond er 19  13 op het scorebord. Tenslotte werd de wedstrijd bij de stand 23  16 afgefloten.

De doelpuntenmakers van deze wedstrijd waren: Riccardo Sloot 6x, Jostein Scheffer 4x, Angelique Dermois en Jesse Sijbring beiden 3x, Maaike Koster 2x, Marijke Popken, Laura Sloot, Naomi Elzenaar, Bas Bleumer en Rick Zinger allen 1x. Door dit resultaat gaat AVO 2 samen met Mid-Fryslân 2 gelijk aan kop met veertien punten na negen wedstrijden waarbij AVO 2 het voordeel heeft van een positief onderling resultaat.

Volgende week speelt AVO 2 in Almelo tegen AKC 2, aanvang 13:00 uur aan de Sluiskade.