ACV zoekt gediplomeerde vrouwen- en meidentrainers

ACV zoekt gediplomeerde vrouwen- en meidentrainers

Voor volgend seizoen is ACV op zoek naar drie TC-3 jeugdtrainers voor Vrouwen-2 en voor de selectieteams van de meiden MO17 en MO19. Ben je geinteresseerd? Neem zo snel mogelijk contact op, liefst vóór 1 mei.

Derde divisionist ACV Assen, één van de grootste voetbalclubs in het noorden van het land, zoekt voor volgend seizoen drie TC-3 jeugdtrainers voor Vrouwen-2 en voor de selectieteams van de meiden MO17 en MO19.

Binnen ACV is dit jaar een start gemaakt met een revolutionair jeugdplan, waarbij de focus ligt op de individuele ontwikkeling van de speler boven de teamprestatie. Voor trainers betekent dit o.a. dat zij niet alleen aan teams trainingen geven, maar ook positiegerichte trainingen aan individuele spelers.

Wie zoekt ACV?
ACV zoekt ambitieuze trainers die hun kennis willen inzetten om de spelers van ACV naar een hoger niveau te brengen. Je hebt een TC-3-diploma, je hebt een aantal jaren praktijkervaring en je staat open voor de voetbalvisie van ACV. Je bent goed in staat je kennis over te brengen op getalenteerde spelers.

Wat biedt ACV?
ACV is één van de meest ambitieuze clubs in het noorden van Nederland met circa 600 jeugdspelers. Je krijgt goede begeleiding vanuit de Hoofd Jeugdopleiding en Technische Commissie Jeugd (TCJ). Je krijgt de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je krijgt een passende financiële vergoeding.

Reageren?
Voor meer informatie neem je contact op met Mark Visser (ACV TCJ), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-2247 7959. Je sollicitatie, bestaande uit je CV en je motivatie, kun je mailen naar bovenstaand mailadres. Ze ontvangen je sollicitatie liefst uiterlijk 1 mei 2018.

archief/Roelof Daalmeijer
Tiplijn