Open dag Hockey Vereniging Assen onder voorjaarszonnetje

Open dag Hockey Vereniging Assen onder voorjaarszonnetje

Zaterdag hield de Hockey Vereniging Assen een open dag. Waar op 17 maart de open dag vanwege het slechte weer niet door ging, kon er zaterdag onder het genot van een voorjaarszonnetje gespeeld worden.

Jong en oud konden kennismaken met de club en de verschillende speel- en trainingsmogelijkheden van hockey.

Tijdens de open dag waren er veel vrijwilligers aanwezig die de bezoekers iets konden vertellen over de sport en over de club. De open dag was een unieke kans om te ervaren hoe leuk deze teamsport is. Zo konden bezoekers plaatsnemen op de tribune om een competitiewedstrijd te kijken of kon er worden meegedaan met één van de clinics.

Over HVA
HVA is opgericht in 1919 en is de oudste hockeyvereniging van Noord-Nederland. In het voorjaar van 2014 is de club verhuisd naar een nieuwe locatie waar een modern clubhuis is gebouwd en drie hockeyvelden zijn aangelegd. De verhuizing naar de nieuwe locatie past bij de ambitie van de Asser vereniging om te groeien en inspanningen van de gemeente Assen om te investeren in sportieve en gezonde jeugd in een groeiende gemeente. HVA telt op dit moment 600 actieve leden. De club biedt hockey op alle niveaus: voor de fanatieke hockeyer en de recreatieve speler en voor jong en oud. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al meedoen. Meer informatie over HVA is te vinden op www.hockeyassen.nl.

Zie: www.roda-fotografie.nl

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer
Tiplijn