Vierde GIGA Kangoeroe Spektakel bij AVO Assen

Vierde GIGA Kangoeroe Spektakel bij AVO Assen

Na het succes van de vorige twee edities, wordt ook dit jaar weer door korfbalvereniging AVO het GIGA Kangoeroe Spektakel georganiseerd.

Alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar zijn op vrijdag 30 maart vanaf 13.30 uur van harte welkom op het sportpark van AVO (Martin Lutherkingweg 6). Het wordt weer een GIGA sportief Spektakel. Kinderen kunnen geschminkt worden, er is een springkussen en natuurlijk allemaal leuke beweegspelletjes. Aanmelden voor dit Spektakel kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en de kinderen krijgen een leuke goodybag mee naar huis.

GIGA Kangoeroe Spektakel
Tijdens het GIGA Kangoeroe Spektakel krijgen de kinderen en hun ouders/verzorgers een eerste kennismaking met de Kangoeroe Klup. Het GIGA Kangoeroe Spektakel en de Kangoeroe Klup zijn er op gericht om kinderen in een veilige sportomgeving kennis te laten maken met diverse (sport)vaardigheden zoals mikken, wendbaarheid, sprongkracht, maar ook sociale aspecten zoals samenwerken en fair play. Aan de hand van verschillende activiteiten wordt er gewerkt aan het motorisch vaardiger maken van de kinderen.

Tijdens het Spektakel worden de kinderen meegenomen in de wereld van de kangoeroes Jumper, Scoro, Funny & Spurt. Deze vier vrienden gaan samen met de kinderkangoeroes op avontuur. Iets wat uw kind niet wilt missen. We hebben Jumper gevraagd om langs te komen tijdens het GIGA Kangoeroe Spektakel, kom op 30 maart langs om te kijken of hij er is!

Wilt u uw kind aanmelden voor het GIGA Kangoeroe Spektakel op vrijdag 30 maart? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging. Kijk voor meer informatie over het GIGA Kangoeroe Spektakel of de Kangoeroe Klup op de website www.avoassen.nl.
Tiplijn