Jeugd uit Assen kan hele zomer gratis voetballen bij LTC Istock

Jeugd uit Assen kan hele zomer gratis voetballen bij LTC

Wat een geweldige traditie, het zomeravondvoetbal voor de jongste jeugd bij LTC. Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen de hele zomer gratis en vrijblijvend voetballen bij LTC.

Elk jaar zien we weer veel jeugd hierop afkomen om lekker partijtjes te voetballen. Kinderen van LTC, kinderen van andere clubs uit Assen en omstreken, maar ook heel veel kinderen komen gewoon even meedoen om eens te kijken en ervaren hoe het is op een voetbalclub!

En dit jaar is het natuurlijk helemaal leuk want tijdens het EK wil natuurlijk iedereen graag kijken of hij/zij de nieuwe Cody Gakpo of Lieke Martens is!

Wat doen we tijdens het zomeravondvoetbal?
We verdelen onze twee kunstgrasvelden in allemaal kleine veldjes. Alle kinderen die meedoen proberen we zo goed mogelijk te verdelen, zodat ze spelen in groepjes met hun eigen leeftijdsgenoten en voetbalervaring. Ze spelen dan een uur lang lekker partij onder begeleiding van de vrijwilligers.

Het zomeravondvoetbal is helemaal gratis en volledig vrijblijvend. Je kan gewoon meedoen in je normale sportkleding. Heb je wel een voetbaltenue en voetbalschoenen, doe die dan natuurlijk aan, maar het is geen verplichting. Het zomeravondvoetbal begint op 11 juli en zal doorgaan tot het einde van de vakantie. Vanaf dat moment beginnen de reguliere trainingen weer bij LTC.

Tiplijn