Voor de hockeydames van HVA is het zaalseizoen 2017-2018 afgelopen. Er stonden op 10 februari nog twee wedstrijden voor ze op het programma.

Heerlijk thuis in de Timp. We waren al zeker van het kampioenschap maar de doelstelling was ondertussen aangepast. Ongeslagen kampioen worden was de opdracht! Tijdens de eerste helft van de 1e wedstrijd moesten we nog even op gang komen. In de 2e helft liep het prima en wonnen we de wedstrijd met 9 - 1.

Nog 1 te gaan! De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander eindigde met een 5-4 winst. Dat was dus nog best wel een spannende wedstrijd, waardoor we wel op onze hoede waren voor deze allerlaatste wedstrijd. Het was niet de bedoeling om de tegenstander veel ruimte en kansen te geven. Zeker niet met zoveel support langs de lijn. Met een aantal hele mooie acties en sterk spel hebben we de tegenstander verslagen. Eindstand 8-1.

Ongeslagen kampioen met een doelsaldo van +44 sluiten wij trots en tevreden het zaalseizoen 2017-2018 af! We bedanken de aanwezigen voor alle support! Leuk dat jullie er waren. We hopen jullie en heel veel anderen op het veld langs de lijn te zien.

Onze eerste veldwedstrijd spelen we op zondag 11 maart tegen de sterke koploper Arnhem! Tot dan!

Wij zoeken nog speelsters om ons team te versterken tijdens het 2e gedeelte van dit veldseizoen! Interesse? Stuur ons dan een bericht op onze Facebook pagina: HVA Dames 1!

Tekst: Lotte Koster

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer